LDBS Insurance

Werken bij LDBS

LDBS Insurance is een dynamische verzekeringsmakelaar die niet enkel bezig is met het belang van de klant maar ook met dat van zijn medewerkers. Met een expertise in zowel onderneming- als particuliere klanten, staat het welzijn van de mens of onderneming dan ook centraal bij ons.

Als familiaal bedrijf met meer dan 45 jaar expertise en ondertussen al een 3e generatie mee aan het roer, beschouwen wij onze klanten en medewerkers dan ook als een deel van de familie.

Ons ideaalbeeld als werkgever is dat we rotor kunnen zijn van jouw professionele carrière.

Om dit waar te maken garanderen we onze medewerkers :

  • Een positieve mindset die uitstraalt in de hele organisatie.
  • Steun op de doordeweekse én de mindere dag.
  • Een degelijke werkomgeving.

LDBS, de rotor achter jouw carrière.

LDBS_Reportage_Web-27

De bedrijfscultuur van LDBS Insurance

Vandaag telt ons kantoor in het groene Kapellen 24 gemotiveerde medewerkers verdeeld over 4 teams. Een relaxte, gemoedelijke sfeer gecombineerd met full focus momenten zorgt hier voor de perfecte afwisseling.

Om verder te investeren in de toekomst zoeken we constant nieuwe krachten die we kunnen begeleiden en helpen groeien om ons team nog sterker te maken. Er werd recent dan ook veel ingezet op een vernieuwend HR beleid waar we een maximale ondersteuning genieten onze externe HR-partners!

Verschillende teamevents, afterworkdrinks, sportactiviteiten en investeringen in wellbeing@work zorgen ervoor dat we onze job gemotiveerd blijven doen. Zo kunnen we er non stop naar streven om elkaar beter te maken en van elkaar te leren!

Welke waarden ons leiden

Degelijk

Wij bieden geen voorgekauwde oplossingen aan, maar denken oprecht met jou mee. We onderhandelen achter de schermen voor jou zodat we je de beste dienstverlening en kwaliteit kunnen aanbieden. Van ons kan je nooit minder dan 100% inzet verwachten.

Betrouwbaar

Wij durven alle zorgen met je bespreken, maken geen valse belofstes en gaan bovenal voor jou tot het uiterste. Jouw belangen zijn de onze en dat voel je. Zo verdedigen we jouw noden, staan we steeds aan jouw kan en garanderen we transparante communicatie en vlotte bereikbaarheid.

Plezier

Voor een ‘stijf’ gesprek ben je bij ons aan het verkeerde adres. Zie een adviesgesprek bij ons liever als een gesprek waarin we naast elkaar staan, waar lachen kan en mag en waar we verder gaan da puur het zakelijke. We houden er immers van om tijd met je te spenderen, liefst vergezeld van een lekker koffie.

LDBS_Reportage_Web-127

Ben jij klaar om mee de verzekeringswereld te veroveren in een vooruitstrevend, dynamisch team?
Check dan zeker de vacatures onderaan de pagina. See you soon! 😉

Vacatures binnen LDBS Insurance

Productiebeheerder KMO

Als Productiebeheerder KMO mag je rekenen op een uitdagende en boeiende functie. Je bent verantwoordelijk voor onze ondernemingsklanten, waarbij je onderhandelt om de meest optimale verzekeringsvoorwaarden…

Job bekijken