Patrimonium

Of het nu over uw kantoorgebouw, uw machinepark of de IT- infrastructuur gaat, ze hebben allemaal een serieuze investering van u als ondernemer gevergd.
Laat deze inspanningen door pech niet verloren gaan en laat ons voor perfecte dekkingen zorgen.

Alle oplossingen

Verzekeringsaanbod
Uitgebreid aanbod op maat
Extra voordelen
Geniet van een pakketkorting
Brandverzekering

Naast de klassieke bescherming tegen brand kan deze verzekering ervoor zorgen dat u beschermd bent tegen :
- Waterschade
- Schade door storm, hagel en sneeuw
- Vandalisme
- Glasbreuk
- Natuurrampen
- ..
Naast de dekking van uw gebouw zijn er nog tal van aanvullende waarborgen mogelijk :

Indien u als huurder schade veroorzaakt aan het pand dat u huurt zal u daarvoor aansprakelijk worden gesteld en zal de eigenaar of zijn verzekeringsmaatschappij dit bij u komen verhalen.

Zorg via een huurdersaansprakelijkheidsverzekering ervoor dat u niet voor een onaangename financiële verrassing komt te staan.

De inhoud die aanwezig is op het verzekerde adres kan tegen alle bovenstaande voorvallen ( en meer) worden beschermd door deze mee op te nemen in uw brandverzekering.

Indien u het slachtoffer bent van een inbraak zorgt deze dekking ervoor dat u voor de gestolen goederen wordt vergoed

Wat als een brand uw bedrijf vernielt en u uw activiteiten maanden of jaren niet kunt verderzetten? Via deze dekking kan de overleving van het bedrijf worden gegarandeerd gedurende een door u gekozen periode.

Materieel

De IT-infrastructuur en het machinepark zijn vaak de motor van een onderneming. Huivert u bij de idee dat deze het laten afweten? Bij ons kunt u terecht voor verzekeringsoplossingen op maat, die u gemoedsrust garanderen.

Als u over machines beschikt voor uw productie, dan wil u dat die naar behoren werken. Defecte of beschadigde machines bedreigen immers uw rendabiliteit. Een machinebreukverzekering bespaart u alvast een hoop financiële zorgen. U kan er vaste én mobiele machines in verzekeren tegen plotse of accidentele schade.

Uw laptops, printers, smartphones,.. zijn vaak onmisbaar in uw organisatie.

Via een dekking alle Risico’s Elektronica (ARE) wordt de optimale bescherming van uw hardware & software voorzien in geval van schade.

Verzekeringsaanbod
Uitgebreid aanbod op maat
Extra voordelen
Geniet van pakketvoordelen
Verzekeringsaanbod
Uitgebreid aanbod op maat
Extra voordelen
Geniet van een pakketkorting
Werfverzekering ABR (bouw)

Tijdens uw nieuwbouw of verbouwingsproject kan er heel wat mislopen door weersomstandigheden, constructiefouten of zelfs inbrekers.
Met een dekking Werfverzekering : Alle Bouwplaats Risico’s ( ABR) kunnen onder andere onderstaande waarborgen worden verzekerd :
- De voorlopige werken op de werf
- Diefstal van de materialen
- Schade die er bij de buren wordt veroorzaakt