LDBS, de rotor van jouw bescherming.

Een onuitputtelijk streven naar degelijkheid, plezier en betrouwbaarheid in de verzekeringswereld en verder.

The Why

Het is ons doel om de schakel te zijn die alles eenvoudiger maakt in de ingewikkelde verzekeringswereld, dit voor zowel bedrijven, ondernemers & gezinnen.
We durven kristalhelder te communiceren en degelijk te adviseren.

The Vision

Wij willen de rotor zijn van jouw bescherming
  • We willen constant up-to-date zijn op vlak van technologie en technieken voor de best mogelijke service.
  • We willen het bewegende onderdeel zijn in jouw leven waardoor je je beschermd voelt tegen alle mogelijke gevaren.
  • We bereiken ons doel door te geloven in elkaar zodat we jou als klant extra tijd kunnen geven.
Onze medewerkers zijn onze kracht
  • De technische kennis die ze gebruiken om voor jou als klant te vechten is van onschatbaar belang.
  • Wij willen dan ook non-stop blijven investeren in hen op alle mogelijke manieren zodat zij dit vastberaden blijven doen en de perfecte schakel worden tussen de verzekeringsmaatschappij en jou.

Waarden

Degelijk

Wij bieden geen voorgekauwde oplossingen aan, maar denken oprecht met jou mee. We onderhandelen achter de schermen voor jou zodat we je de beste dienstverlening en kwaliteit kunnen aanbieden. Van ons kan je nooit minder dan 100% inzet verwachten.

Betrouwbaar

Wij durven alle zorgen met je bespreken, maken geen valse beloftes en gaan bovenal voor jou tot het uiterste. Jouw belangen zijn de onze en dat voel je. Zo verdedigen we jouw noden, staan we steeds aan jouw kant en garanderen we transparante communicatie en vlotte bereikbaarheid.

Plezier

Voor een ‘stijf’ gesprek ben je bij ons aan het verkeerde adres. Zie een adviesgesprek bij ons liever als een gesprek waarin we naast elkaar staan, waar lachen kan en mag en waar we verder gaan dan puur het zakelijke. We houden er immers van om tijd met je te spenderen, liefst vergezeld van een lekkere koffie.

Ons rotor verhaal

Aan de basis van ons ‘rotor-verhaal’ ligt ons onuitputtelijk streven naar degelijkheid, plezier en betrouwbaarheid. Toen we op zoek gingen naar een metafoor voor deze 3 vaste pijlers binnen LDBS, vonden we precies wat we zochten in een Zwitsers horloge. Dit staat nu eenmaal bekend om de kwaliteit, de sterke uitstraling, de lange levensduur en uiteraard het genot dat men ervaart met het horloge om de pols. Toen we de oefening verderzetten en op zoek gingen naar de drijvende kracht achter het Zwitsers horloge kwamen we uit op…jawel, de rotor.

De beweging van de rotor zorgt voor actie in het voorwerp waarin het zich bevindt. Je kan erop vertrouwen dat het de andere onderdelen voortstuwt en ervoor zorgt dat er geen stilstand ontstaat. Het bewegen weerspiegelt de gedrevenheid en passie voor ons vak die we op elk moment van de dag willen doorgeven aan onze mensen. We willen de drijvende kracht achter hun carrière zijn waarop ze kunnen vertrouwen en hen alle mogelijkheden geven om vooruit te gaan, om te groeien. Stilstaan kennen we noch als organisatie, noch als werkgever.

Een rotor komt daarnaast voor in diverse soorten, materialen en modellen en is daardoor steeds uniek. Ook LDBS is uniek en we willen dat elk van onze medewerkers dat ook kan en mag zijn. Uniek om wie ze zijn, om waar ze van houden en waar ze naar streven. De uniciteit van elk van onze mensen zorgt er net voor dat we samen plezier kunnen maken en complementair zijn.

Maak een afspraak
LDBS, de rotor van jouw bescherming.
Contacteer ons
Medewerkers

Maak kennis met iedereen die altijd voor u klaarstaat

Onze collega's beantwoorden graag al uw vragen en helpen u waar mogelijk.